BERHATI2 KITA DI PERHATI KAN

View previous topic View next topic Go down

BERHATI2 KITA DI PERHATI KAN

Post by ROSNAHMDNOOR on Tue Nov 04, 2008 3:45 pm

Askm n Haloo to Warga TSAH,

Smalam dalam pukul 06 lebih sampai rumah I tak pasti samada kereta berkunci n bring hp masuk rumah...because dlm pukul 7:15 pm I kena hantar anak I gie tution n suddenly I release my hp misplace n somemore gate kecik tak berkunci. Since dah dekat 07:15 pm I pun hantar my 2nd son. On the way my 1st son Danial call he mentioned mama hp mama kat luar pagar the casing n battery semua tercabut. Memang ada motorbike penunggang nya pakai helmet merah....keep rounding infront my house (this is what my 1st son story).....no plate WME 9469

From the story our neighbour on that petang ada mamat nie park motornya d rumah no 37 jalan hilir 5 than he walk menghala ke rumah I.. (No 22 jalan hilir 5) .... what I can see this mamat memang dah plan. Waktu tu memang just nice because hujan time...everybody duduk dlm rumah....

After that I report to Guard. Very good respond En Zamri come to my house.

Moral of the story "BERHATI2 LAH INSTEAD THE GUARD KEEP ROUNDING"..

For my advised please... please...we must do something ......

(opppss this morning this news tersalah masuk topic)

ROSNAHMDNOOR

Posts : 4
Join date : 2008-09-07

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum